top

(brak)

(brak)

Pasta kanapkowa z oliwkami

śniadanie

kolacja

przyjęcie

 

Składniki:

  • Chleb orkiszowy Jul-Ka
  • 250 g ser twaróg tłusty
  • ok. 30 oliwki zielone
  • 3 łyżki szczypiorek
  • 3 łyżki oliwa z oliwek
  • 2 szt. ząbek czosnku
  • szczypta soli
  • szczypta czarnego pieprzu

 

Przygotowanie

W misce umieszczamy twaróg, oliwki i oliwę. Całość dokładnie blendujemy, aby powstała dość gładka pasta. Szczypiorek drobno kroimy, a czosnek obieramy i przeciskamy do pasty twarogowej przez praskę. Całość doprawiamy solą i pieprzem do smaku i dokładnie mieszamy, świetnie smakuje z chlebem orkiszowym Jul-Ka.

(brak)

Pasta kanapkowa z oliwkami

KOSZYK

+

Koszyk jest pusty