top

(brak)

(brak)

Pasta jajeczna z fetą

śniadanie

kolacja

przyjęcie

 

Składniki:

  • bułka fitnes z Jul-ka
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 100 g sera typu feta (z krowiego mleka)
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 filiżanka rzeżuchy lub 1 łyżka posiekanego szczypiorku

 

Przygotowanie

Jajka ugotuj na twardo: do garnka, zalać ciepłą wodą i zagotować najlepiej 6- 7minut licząc od momentu zagotowania wody. Następnie odcedź, obierz i pokrój w kosteczkę. Włoż do miseczki, dodaj pokrojoną w kosteczkę fetę i wymieszaj, dodaj majonez, rzeżuchę lub szczypiorek (trochę zachowaj do dekoracji), dopraw solą, świeżo zmielonym pieprzem. Wymieszaj, przełóż do miseczki . Podawaj najlepiej z bułką fitnes Jul-Ka

(brak)

Pasta jajeczna z fetą

KOSZYK

+

Koszyk jest pusty